1 7  o k t o b er       S t o c k h o l m / R i v a l

Digital Analytics
Conference
  För dig som brinner för data och digital analys
Boka Early bird biljett (Spara 1000 kr)

Digital Analytics Conference är för dig som brinner för data och digital analys. En dag full med inspiration, det senaste, nya möjligheter, och konkreta tips från några av Sveriges främsta experter och företag. Missa inte årets upplaga av Digital Analytics Conference (6:e året i rad) på Rival i Stockholm den 17 oktober.

    +1500 personer senaste 5 åren
- och de kommer tillbaka och tillbaka. 

    Lär av de bästa företagen och experterna
Vi har samlat några av Sveriges främsta experter inom området, blandat med praktikfall från företag som ligger i framkant.

    Analytics Bar - Träffa kollegorna i branschen
Nätverka och dela erfarenheter med personer i liknande roll som du.  Missa inte Analytics Bar!


Talare

Daniel Larsson

Chef Digitala kanaler, Coop Sverige

Daniel Larsson är ansvarig för Digitala Kanaler på Coop Sverige AB och har arbetat med digital utveckling, användbarhet och kommunikation de senaste 12 åren. Webbanalys och att arbeta insikts- och evidensbaserat ligger extra varmt om hjärtat.

Helen Rydlinger

Webbanalytiker, iProspect

Helen Rydlinger är webbanalytiker på iProspect och jobbar med allt från tekniska implementationer till visualisering och analys.


Program

Programmet är under uppbyggnad och fylls på löpande

Coops resa mot en integrerad affär

Daniel Larsson, Chef Digitala kanaler, Coop Sverige
Helen Rydlinger, Webbanalytiker, iProspect

Coop har cirka 655 Coop-butiker runtom i landet, runt 3,4 miljoner medlemmar och en stor webbplats. Med detta finns en utmaning att organisera, tillgängliggöra och kapitalisera på datan. Google Analytics 360 skapar möjligheterna att centralisera allt till en plattform och se till att rätt intressenter har tillgång till den data de behöver för att fatta insiktsbaserade beslut.

  • Coops bakgrund och utmaningar
  • Integrering av data mellan Coops plattformar och affärsområden
  • Key learnings
  • Framtidsplaner

Kurser

Google Analytics Grundkurs - 18 oktober

Under denna grundläggande kurs lär du dig hur du använder verktyget och dess funktioner. Utbildningen bygger på Googles inlärningsprocess och använder skräddarsydda övningar för att du ska lära dig hur du praktiskt kan använda Google Analytics.

Om kursen

Google Analytics Fördjupning & intro till certifiering - 19 oktober

När du vill ta dina analyskunskaper och användning av Google Analytics till nästa nivå och/eller förbereda dig inför Googles egen certifiering (Google Analytics Individual Qualification), då skall du anmäla dig till denna kurs.

Om kursen

Partners

Plats